Cajsa Cedergren

Allt skall märkas..

Publicerad 2016-09-15 13:12:33 i Min vardag, Shopping,

Men trots att man skriver namn på både namnlapp i plaggen OCH på själva tyget så är det folk som tar andras saker eller så försvinner det någonstans där man aldrig hittar det igen, nånsin!

Det eviga namnskeivandet på kläder underlättar en hel del när man har en specifik märkpenna för just kläder. Köpte min på Lindex för några månader sedan och den används flitigt. Så fort vi köpt nya kläder så skriver vi namn.

Hur gör ni andra föräldrar? Skriver ni barnens namn på allt eller struntar ni i det?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Nej, jag är ingen rik morsa med stort intresse för svindyra klockor eller handväskor. Här får ni läsa om vardagen hos en vanlig mamma, med vanliga problem och upplevelser i vardagen. Mitt stora intresse ligger först och främst hos mina barn, sedan har jag lite småprojekt vid sidan av. Att shoppa och hitta dom lite billigare prylarna ligger i min natur och jag delar mer än gärna med mig av mina fynd. Saker jag gillar att göra som ni får läsa om i bloggen förutom vardagen är till exempel baka, odla, sticka, pyssla, shoppa billigt och lite annat smått. Självklart är jag ärlig med inläggen och har även lite tävlingar då och då för er som vill vinna lite nytt till er själva eller barnen. Håll er uppdaterade och följ med i en vanlig mammas vardag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela