Cajsa Cedergren

Torsdag

Publicerad 2015-07-30 21:57:31 i Min vardag,

Inte många på jobbet idag alls. Chefen var inom en tur annars var det bara jag och två till varav den ena åkte hem till Malaga vid kl 13.30.
Men när man kommer hem till sin mysiga lilla familj så blir man genast gladare. På bilden nedan ligger Ellie, pappa och dockan i Ellies 70cm säng och övar på bebismys.
Kärlek. 

6 oktober

Publicerad 2015-07-30 06:35:54 i Min vardag,

Igår blev min kollega inlagd på SöS på grund av havandeskapsförgiftning och kommer inte komma tillbaka alls försen efter mammaledigheten. Det har alltså gjort att jag blivit "själv" på jobbet men det är absolut inte det stora problemet utan att jag inte kan sluta tänka på henne och bebis! De mår bra och läkarna ska försöka hålla kvar bebisen så länge som möjligt då den inte är beräknad försen 6 oktober så jag håller alla tummar och tår för att det ska gå bra för dom nu men hur lätt är det för en hönsmamma att lugna ner sig? 

Örebro

Publicerad 2015-07-29 12:28:31 i Min vardag,

I söndags var det uppehåll som gjorde att vi fick tillfälle att äntligen visa lite utav Örebro för Marios mamma Lotta som var med oss dit över helgen. Vi hann åtminstone upp i svampen, en runda på stan och sedan en blixtvisit hos min älskade farmor.
Fin pose vid svampen här.

Farmor & Ellie busar efter fikat.

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Nej, jag är ingen rik morsa med stort intresse för svindyra klockor eller handväskor. Här får ni läsa om vardagen hos en vanlig mamma, med vanliga problem och upplevelser i vardagen. Mitt stora intresse ligger först och främst hos mina barn, sedan har jag lite småprojekt vid sidan av. Att shoppa och hitta dom lite billigare prylarna ligger i min natur och jag delar mer än gärna med mig av mina fynd. Saker jag gillar att göra som ni får läsa om i bloggen förutom vardagen är till exempel baka, odla, sticka, pyssla, shoppa billigt och lite annat smått. Självklart är jag ärlig med inläggen och har även lite tävlingar då och då för er som vill vinna lite nytt till er själva eller barnen. Håll er uppdaterade och följ med i en vanlig mammas vardag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela