Cajsa Cedergren

Virkad filt till gudsonen ❤️

Publicerad 2016-10-31 19:23:15 i Hantverk & Pyssel,

Efter ca 1 månads uppehåll av virkande så blev min gudsons filt äntligen färdig för ca 2 veckor sedan. Den är gjord av mormorsrutor som jag lärt mig via youtube och Google. Jättekul, men tar lång tid när man ska "lappa ihop" alla rutorna. Men nu är den klar och är nu hos den rätta ägaren mot att mamman skickade en slant till Cancerfonden 😍

Har ingen riktigt bra bild för här är den lite gul från sänglampan. Men garnet är från Järbo Luva garn i färgerna Petrol, marinblå, vit och Soft Cotton ljusblå köpta från skapamer (inget sponsrat inlägg).

Mot vintern

Publicerad 2016-10-31 11:36:14 i Shopping,

Nu är vi nästan klara för vintern hemma. Då Léons GEGGAMOJA mössa stulits/tappats bort på förskolan var vi tvugna att köpa nytt. I tillägg har båda barnen fötter som växer som ogräs (nästan alla andra barns fötter gör nog det men ändå) så jag köpte hem lite fler strumpor. Med halkskydd till minstingen såklart.

H&M levererar alltid. På tal om leverans hoppas jag att min beställning från deras hemsida kommer snart 😍🙏🏼

Jag VET jag shoppar för mycket. Ska ha lite stramare tyglar på nätshoppingen ett tag nu 🙈

Disney store

Publicerad 2016-10-29 09:22:13 i Shopping,

Jag som ÄLSKAR Disney kan ju heller inte låta bli att gå in i Disneybutiken på Mall of Scandinavia igår innan bion. Köpte Poe's x-wing till min Star Wars fantast till fästman och ett magiskt tingeling trollspö med blinkande och lysande hjärta. Alltså jag vet att jag hade älskat det trollspöet/spiran 😍

Syns lite dåligt på bilden och Ellie har ännu inte släppt den sedan hon fick den 😏🙏🏼 blev en hit!

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Nej, jag är ingen rik morsa med stort intresse för svindyra klockor eller handväskor. Här får ni läsa om vardagen hos en vanlig mamma, med vanliga problem och upplevelser i vardagen. Mitt stora intresse ligger först och främst hos mina barn, sedan har jag lite småprojekt vid sidan av. Att shoppa och hitta dom lite billigare prylarna ligger i min natur och jag delar mer än gärna med mig av mina fynd. Saker jag gillar att göra som ni får läsa om i bloggen förutom vardagen är till exempel baka, odla, sticka, pyssla, shoppa billigt och lite annat smått. Självklart är jag ärlig med inläggen och har även lite tävlingar då och då för er som vill vinna lite nytt till er själva eller barnen. Håll er uppdaterade och följ med i en vanlig mammas vardag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela