Cajsa Cedergren

Henna hemma på Emma

Publicerad 2016-03-31 21:59:22 i Min vardag,

Fick lillasyster att ställa upp som testkanin idag så att jag fick prova på att göra hennatatuering. Det var inte så svårt faktiskt, hon blev mest taggad. Det är väldigt svårt måste jag säga och med min fantasi så blev det tyvärr inte bättre än såhär 😂🙈
Alla är barn i början så jag hoppas att jag ska hitta det mönster och stil som passar mig bäst. Kul om man kan smycka ut sig i sommar utan att behöva lägga sig under nålen. Har ju kanske aldrig nämnt det tidigare men jag har ingen tatuering heller så därför tänker jag att det kan vara lite kul med henna 🙈
prickarna var roliga, likaså blomman som har lite mandala stil. Får se om jag kan få tid att öva lite på detta i helgen. Kanske kan testa på migsjälv också. Låret är nog ett bra ställe.

Den obligatoriska morgonpromenaden

Publicerad 2016-03-31 10:53:18 i Min vardag,

Även om inte solen skiner är det hur skönt som helst med friskluft. 6km PW med L och nu ska jag bara mata honom lite innan det är dags att plugga teori. På lördag kl 09:45 ska jag ge kursen ett nytt försök, då jag missade den förra, och är taggad till tusen att få börja övningsköra och ta det förbannade körkortet någon gång.
Tyst och stilla vid Råckstaträsket 🙏🏼

Ut med vintern...

Publicerad 2016-03-30 22:42:01 i Min vardag,

...och in med våren!

Vi har rensat massor här hemma idag. Lyckligtvis fick min kära lillasyster chansen att ta några av plaggen som  föll henne i smaken. Resten skänker jag bort. I övrigt har dagen startat bra med mys i Kista tillsammans med Sofia, L's gudmor. Vi strosade lite inne i gallerian innan vi köpte med oss mat och satte oss hemma hos henne för att äta medan vi såg på Skönheten & odjuret 😍
Sedan åkte jag och L tillbaka till vällingby och passade på att handla lite som vi glömt skriva på inköpslistan som M hade med sig igår. 

Sedan hämtade vi E och det var inget mer med det och sedan fram emot 18:30 när vi satte oss att äta så small det plötsligt till högst som bara f*n. Jag höll på att skita på mig och det visade sig tillslut att en utav spot-lamporna i hallen hade sprängts! Sjukt otäckt. Så efter maten fick M stå och dammsuga precis allt i hallen, skor, golv, jackor, mössor ja rubbet. Fett irriterande med pyttesmå flisor, eller ska man kalla det för splitter, precis överallt i hallen.
Frukost är viktigt.

Nu har vi rensat klart för idag och fortsätter säkert lite i morgon. Men innan det ska jag promenera, fortsätta hålla mig ifrån socker och läsa i körkortsboken.

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Nej, jag är ingen rik morsa med stort intresse för svindyra klockor eller handväskor. Här får ni läsa om vardagen hos en vanlig mamma, med vanliga problem och upplevelser i vardagen. Mitt stora intresse ligger först och främst hos mina barn, sedan har jag lite småprojekt vid sidan av. Att shoppa och hitta dom lite billigare prylarna ligger i min natur och jag delar mer än gärna med mig av mina fynd. Saker jag gillar att göra som ni får läsa om i bloggen förutom vardagen är till exempel baka, odla, sticka, pyssla, shoppa billigt och lite annat smått. Självklart är jag ärlig med inläggen och har även lite tävlingar då och då för er som vill vinna lite nytt till er själva eller barnen. Håll er uppdaterade och följ med i en vanlig mammas vardag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela