Cajsa Cedergren

Barkarby

Publicerad 2015-08-30 23:34:07 i Min vardag,

Igår var farmor Lotta på besök och vi passade på att tillsammans (Jag, Mario, Ellie & farmor) åka till Barkarby för att handla det sista vi behövde till lilleman. En ny skötbordsdyna för 199,-. Så skulle vi såklart köpa present till Waynes kalas som vi var på idag och köpte en Spider-Man gubbe. Mario kunde inte hålla sig längre så han köpte en soundbar som nu gjort att vi slipper sitta och höja och sänka när vi ser på tv fram emot kvällen då man ska börja tänka på grannarna. Så skönt.
Han köpte även refil till blöjtunnan och bästa farmor Lotta köpte en jättefin åkpåse som lilleman kan ha i höst/vinter. 
Här är åkpåsen för 599,- från Barnens land i Barkarby. Så fin. Tack ännu en gång Lotta!

Här är bild på de övriga sakerna som inhandlades. Skötbordsdyna, soundbar, refil till blöjtunnan och så Ellies nya tågbanan som blev mycket uppskattat.

Mysbild På Ellie & farmor innan vi åkte mot Barkarby.

Wayne's 5årskalas

Publicerad 2015-08-30 14:07:26 i Min vardag,


Idag är vi på kalas i Björklunds hage för att att fira Wayne som fyllde 5år i fredags. Vi har precis fått korv med bröd och snart kommer tårtan. Tror att den lilla Spiderman gubben blev bra som present då Wayne springer runt med den i ena handen hela tiden.
Innan kalaset hann vi leka med nya tågbanan som pappa Mario köpte i Barkarby igår. Vi hittade en stor affär som hade rea på det mesta i hela butiken. Så bilder på allt annat vi handlade igår kommer i nytt inlägg sen.

Vecka 39 (38+4)

Publicerad 2015-08-28 19:35:41 i Min vardag,

Dagen har varit lite annorlunda då gårdagen slutade på ett så konstigt sätt. Just nu orkar jag inte gå in på detaljer och ni som är närmast vet vad det gäller. För övrigt mår alla bra och Ellie har varit hemma med mig idag efter ett besök på förskolan. Vi har tagit det lugnt, vi hann leka med grannpojken som fyller 5år idag och som vi ska på kalas hos på söndag. Måste köpa present till honom tills dess, får inte glömma det. Så har vi tvättat lite, handlat det som tagit slut och slängt sopor.
Bild på bebishuset.

Just nu är jag själv hemma med Ellie då pappa Mario är ute på bio med några vänner så vi njuter av lite godis och film innan läggdags.

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Nej, jag är ingen rik morsa med stort intresse för svindyra klockor eller handväskor. Här får ni läsa om vardagen hos en vanlig mamma, med vanliga problem och upplevelser i vardagen. Mitt stora intresse ligger först och främst hos mina barn, sedan har jag lite småprojekt vid sidan av. Att shoppa och hitta dom lite billigare prylarna ligger i min natur och jag delar mer än gärna med mig av mina fynd. Saker jag gillar att göra som ni får läsa om i bloggen förutom vardagen är till exempel baka, odla, sticka, pyssla, shoppa billigt och lite annat smått. Självklart är jag ärlig med inläggen och har även lite tävlingar då och då för er som vill vinna lite nytt till er själva eller barnen. Håll er uppdaterade och följ med i en vanlig mammas vardag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela