Cajsa Cedergren

Virkad uggla

Publicerad 2016-06-29 20:47:01 i Hantverk & Pyssel, Min vardag,

Här är resultatet av min absolut första virkade uggla. Jag är inte nöjd med ögonen och dessutom hade jag inget Orangefärgat garn till näbben. Men här har ni den.

Denna ugglan är som sagt min första och fler ska det bli. Övning ger färdighet.
Den är ca 15cm hög. Virkad med virknål storlek 6. Beskrivningen hittar ni genom att klicka på länken nedan.

Virkmönster Uggla

Utflykt till Nora

Publicerad 2016-06-29 11:52:17 i Min vardag,

Jag sitter såklart inte bara och virkar utan igår till exempel var vi på utflykt till Nora. Den lilla lilla staden där det inte finns något höghus utan den högsta punkten är den gamla vita kyrkan. Allt är så mysigt där och inte tala om hur god glass dom har. Mums!
Noraglass är min favorit och den tar mig alltid tillbaka till barndomen när vi var och hälsade på min lilla mormor som bodde två stenkast från Noraglassen sina sista år i livet.

Tyvärr blåste det lite kallt men vi hade det kul och mysigt ändå. Tack mamma, Mario, Ellie och Léon 🌸

Jag har fått virka på hjärnan

Publicerad 2016-06-29 10:53:23 i Hantverk & Pyssel, Min vardag,

Det går undan i knutarna. Jag virkar så jag blir öm i fingrarna och det är ju så kul. Vet inte varför men det är ju ett visst sorts lugn man har när man virkar. Slipper tänka på annat och nu håller jag på med en uggla faktiskt. Har kommit halvvägs och det ser okej ut. Men resultatet får ni sen, kan även länka till sidan där jag hittat beskrivningen.

Ovan har ni den gråa lite större korgen som är klar nu. Men vill göra något mera med den. Så den kanske ser lite roligare ut. Vi får se vad det blir. Har även råkat köpa på mig lite garn. Dom har rea på Panduro i Marieberg på mitt favoritgarn så jag köpte på mig några stycken. Bland annat den turkosa som jag nu virkar min uggla av. Se bild nedan.

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Nej, jag är ingen rik morsa med stort intresse för svindyra klockor eller handväskor. Här får ni läsa om vardagen hos en vanlig mamma, med vanliga problem och upplevelser i vardagen. Mitt stora intresse ligger först och främst hos mina barn, sedan har jag lite småprojekt vid sidan av. Att shoppa och hitta dom lite billigare prylarna ligger i min natur och jag delar mer än gärna med mig av mina fynd. Saker jag gillar att göra som ni får läsa om i bloggen förutom vardagen är till exempel baka, odla, sticka, pyssla, shoppa billigt och lite annat smått. Självklart är jag ärlig med inläggen och har även lite tävlingar då och då för er som vill vinna lite nytt till er själva eller barnen. Håll er uppdaterade och följ med i en vanlig mammas vardag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela