Cajsa Cedergren

Blommor

Publicerad 2015-05-31 18:08:28 i Min vardag,

Åkte förbi plantagen förut och köpte lite nya balkongblommor och jord. Så nu känner man att sommaren närmar sig när blommorna börjar växa på balkongerna.
Älskar färgen på pelargonen jag köpte.

Blev liknande färg på petuniorna i balkonglådan. Så nöjd!

Plantkärring

Publicerad 2015-05-30 22:06:26 i Min vardag,

Ja det är migsjälv jag syftar på som är denna plantkärring. Hur mycket plantor behöver man i en lägenhet med en ca 2,5 m2 stor balkong ? Svaret är....hur många man vill tydligen. Jösses jag får inte stopp på allt odlande och nu har jag lyckats planteraom några utav dessa 30tal plantor av olika slag. Men snart ska jag förbi plantagen igen och köpa lite balkongblommor också. Bara grönt kan det ju inte vara i sommar heller.
De stora paprikorna fick nya fina krukor tack vare min kära sambo som handlade nya på IKEA tidigare idag. Så satte jag såklart 10st nya sockerärtor som senare ska ut i odlingslotten när dom kommit upp ordentligt.

Detta är ett beroende!

4års kalas

Publicerad 2015-05-30 19:52:23 i Min vardag,

Det var ett helvete att bara ta sig till kalaset som egentligen låg på perfekt avstånd hemifrån oss. Bara en station bort med tunnelbanan men helvete vad det skulle regna plus att Ellie vägrade sitta i vagnen. Så vi sniglade bort till tunnelbanan, åkte till Blackeberg och sedan sniglade vi vidare 500m till kalaset i Blackeberg och gissa om jag fick en chock när jag kom in. Det var Frozentema sa hon men att Frozen typ VAR DÄR var ju en helt annan sak. Jag har aldrig varit på något liknande barnkalas men jävlar i min lilla låda va häftigt det var.
Har någon av er läsare varit på liknande? Hur var det och vad var det för tema?

Jag vill verkligen påstå att braziljanare vet hur man festar alltså. Hoppas födelsedagsbarnet var lika nöjd som oss gäster för det var helt magiskt om ni frågar mig. Så häftigt.

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Nej, jag är ingen rik morsa med stort intresse för svindyra klockor eller handväskor. Här får ni läsa om vardagen hos en vanlig mamma, med vanliga problem och upplevelser i vardagen. Mitt stora intresse ligger först och främst hos mina barn, sedan har jag lite småprojekt vid sidan av. Att shoppa och hitta dom lite billigare prylarna ligger i min natur och jag delar mer än gärna med mig av mina fynd. Saker jag gillar att göra som ni får läsa om i bloggen förutom vardagen är till exempel baka, odla, sticka, pyssla, shoppa billigt och lite annat smått. Självklart är jag ärlig med inläggen och har även lite tävlingar då och då för er som vill vinna lite nytt till er själva eller barnen. Håll er uppdaterade och följ med i en vanlig mammas vardag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela