Cajsa Cedergren

Då var det dags för saffransbullar

Publicerad 2015-11-29 14:14:14 i Min vardag,

Det mysigaste är ju att förbereda inför något. Speciellt för julen om man frågar mig. Nu för tiden är det så bekvämt att handla julklappar etc. Så då blir det mer tid för bak och pynt. Igår bakade vi (Jag, Ellie & Sofia) lite lussekatter/saffransbullar. Har ännu inte ätit en enda då jag ville spara det tills senare idag då familjen ska ha lite adventsfika. Första ljuset tände vi i morse till frukosten men ska tända det sen igen till fikat.
Här har ni E, full fokus på bakandet.

Saffran 😍

Fina degen som jäste så fint.

Resultatet av arbetet.

Tjuvstart på julen kanske..

Publicerad 2015-11-26 21:12:07 i Min vardag,

Efter att ha fått en välbehövd sovmorgon till 11.30 idag så käkade jag frunch direkt och gjorde sedan i ordning mig och Léon innan vi gick upp till Vällingby. Hämtade mitt paket på Hemtex och handlade lite innan det var dags att hämta Ellie på förskolan.
Köpte denna urgulliga adventsstake på Åhléns idag och julstjärnan köpte jag på ICAn igår. Liten smygstart på julen här hemma. På lördag blir det Lussekatt bak med Sofia också.
Man måste ju ha lite fikabröd till adventsfikat då vi tänder första ljuset redan på söndag.

Ensam hemma med båda barnen

Publicerad 2015-11-24 10:40:43 i Min vardag,

Idag är det tisdag igen och det betyder att det är fullrulle här hemma. Båda barnen hemma och vi hittar på massa kul i vardagsrummet. Lite picknick med levande ljus och bus med lillebror.
picknick bestående av enbart russin och vatten. Dels för att E varit/är förstoppad.

L uppskattar att få vara med. Speciellt när han får se storasyster. Han blir så glad då.

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Nej, jag är ingen rik morsa med stort intresse för svindyra klockor eller handväskor. Här får ni läsa om vardagen hos en vanlig mamma, med vanliga problem och upplevelser i vardagen. Mitt stora intresse ligger först och främst hos mina barn, sedan har jag lite småprojekt vid sidan av. Att shoppa och hitta dom lite billigare prylarna ligger i min natur och jag delar mer än gärna med mig av mina fynd. Saker jag gillar att göra som ni får läsa om i bloggen förutom vardagen är till exempel baka, odla, sticka, pyssla, shoppa billigt och lite annat smått. Självklart är jag ärlig med inläggen och har även lite tävlingar då och då för er som vill vinna lite nytt till er själva eller barnen. Håll er uppdaterade och följ med i en vanlig mammas vardag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela