Cajsa Cedergren

Fredagsmys

Publicerad 2014-10-31 21:19:30 i Min vardag,

Veckan har gått väldigt fort och jag hoppas att det finns mer jobb åt mig på NDE hela nästa vecka också. Jag blev nämligen klar med allt som skulle läggas in som dom hyrde in mig för. Blev anställd t.o.m 28 november men finns inget mer att göra så blir jag ju tyvärr arbetslös igen om det inte finns mer jobb tills dess. Väldigt trevliga kollegor men lite surt med 1,5h restid till jobbet. Men det får bara vara så nu.

Ikväll blev det riktigt fredagsmys med go'middag a la Mario och lite ostbricka och vin nu till filmen.

NDE

Publicerad 2014-10-28 22:36:02 i Min vardag,

Mitt nya jobb förresten är ett företag som jobbar med att hyra ut utrustning och personal till att bygga vindkraftverk, på vatten, i Tyskland. Så jag sitter på deras kontor och har fått 1 månads heltidsanställning till och med 28 november.

Blev så sent igår när jag kom hem så har inte hunnit eller orkat blogga om jag ska vara helt ärlig. Blir ganska långa dagar när man har 1,5h restid från ytterdörren till kontoret. Så jag reser 3h om dagen. Men man ska inte klaga, jag har ju jobb nu.

Firar mitt nya jobb med lite chokladbollar rullade i pärlsocker. Mums fillibabba.

Födelsedagsfest

Publicerad 2014-10-26 15:40:35 i Min vardag,

Igår kom ca 15 pers hem till oss för att fira Marios födelsedag. Kvällen bjöd på massa bra musik, trevligt folk och massa alkohol. Men för mig blev det en perfekt mängd av allt och vi avslutade kvällen på Spybar vid 03.30.
Nöjd tjej fick leka DJ en stund :D

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Nej, jag är ingen rik morsa med stort intresse för svindyra klockor eller handväskor. Här får ni läsa om vardagen hos en vanlig mamma, med vanliga problem och upplevelser i vardagen. Mitt stora intresse ligger först och främst hos mina barn, sedan har jag lite småprojekt vid sidan av. Att shoppa och hitta dom lite billigare prylarna ligger i min natur och jag delar mer än gärna med mig av mina fynd. Saker jag gillar att göra som ni får läsa om i bloggen förutom vardagen är till exempel baka, odla, sticka, pyssla, shoppa billigt och lite annat smått. Självklart är jag ärlig med inläggen och har även lite tävlingar då och då för er som vill vinna lite nytt till er själva eller barnen. Håll er uppdaterade och följ med i en vanlig mammas vardag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela