Cajsa Cedergren

Kan det vara sant?

Publicerad 2016-02-28 00:42:47 i Min vardag,

Är det verkligen så att L är på bättringsvägen? Ingen feber på halva dagen snart och mycket bättre humör. Vi hoppas och tror så att vi kan åka och gratta M's moster som fyller år 👏🏼
Mitt nattduksbord, i brist på andra bilder lixom.

RS virus eller vanlig förkylning?

Publicerad 2016-02-27 21:32:57 i Min vardag,

Det är ju en djungel när det kommer till alla olika virus som härjar runt om i landet. Stackars L är utslagen av någon form av förkylning som vägrar ge sig hur mycket jag ön använder näsdroppar och nässug. Var tvungen att ta mig till Apoteket idag också för att köpa nässugrefillers då dom gått åt som smör här hemma. Stackars L får knappt äta. Men vi kör alltid ett näsdropp- och nässugrace, han och jag, innan vi ammar. Har även gett en del alvedon för att dämpa svullnad och feber.

Min stora oro är nu att det kan vara ett RS-virus då ingen av oss andra i familjen är ens i närheten så dåliga som han är. Feber runt 38,5, kliande ögon, krupphosta och segt slem. Vill knappt gå ut för att jag inte vill smitta andra som har små barn eller hjärtfel. Jag inbillar mig säkert men man kan aldrig vara nog försiktig.
Det är inte lätt att ha svårt att äta och inte kunna fräsa ut allt snor. Han blir dessutom skitförbannad varenda gång jag kommer i närheten av hans näsa. Stackarn.

I förebyggande syfte

Publicerad 2016-02-25 19:57:15 i Min vardag,

Det går löss på förskolan. Trots att jag kammat Ellies hår som en dåre och inte hittat några löss så är det ju i dagsläget inte alls som förr när löss blir resistenta mot medlen för dagens medel kväver lössen. Dessutom är dom inte ens i närheten så starka dom medlen man använde när jag var liten. De som luktade så starkt att man grät när det masserades in i hårbotten. Nä då, i dagsläget är det ett "vanligt" schampo som ska sitta i 10min. Inga problem.
Här sitter Madame med lusschampot i håret i förebyggande syfte 👌🏼

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Nej, jag är ingen rik morsa med stort intresse för svindyra klockor eller handväskor. Här får ni läsa om vardagen hos en vanlig mamma, med vanliga problem och upplevelser i vardagen. Mitt stora intresse ligger först och främst hos mina barn, sedan har jag lite småprojekt vid sidan av. Att shoppa och hitta dom lite billigare prylarna ligger i min natur och jag delar mer än gärna med mig av mina fynd. Saker jag gillar att göra som ni får läsa om i bloggen förutom vardagen är till exempel baka, odla, sticka, pyssla, shoppa billigt och lite annat smått. Självklart är jag ärlig med inläggen och har även lite tävlingar då och då för er som vill vinna lite nytt till er själva eller barnen. Håll er uppdaterade och följ med i en vanlig mammas vardag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela