Cajsa Cedergren

Torsdag

Publicerad 2015-02-26 17:15:51 i Min vardag,

Ja veckorna bara flyger iväg och redan i morgon har det gått 1 månad sedan jag och Tina bestämde att hon skulle komma till Stockholm denna helg. Hon kommer redan i morgon eftermiddag så det blir mysigt med Tinasällskap över helgen enda tills på måndag faktiskt.

Just nu sitter jag på bussen på väg hem efter 9-17 jobb, som vanligt, och ser fram emot morgondagen något enormt. Men nu ska jag bara hem och mysa med min älskade lilla familj.
Här leker vi för fullt.

Odla

Publicerad 2015-02-23 20:08:08 i Min vardag,

Idag har jag fått ett vårryck och vill åka iväg till plantagen för att handla massa frön och små drivhus. Det är ju så mysigt att pyssla med sånt på sommaren.

Detta vill jag odla:
Jordgubbar
Tomater
Vitlök
Dill
Rosmarin

Får se om jag kan ta mig förbi en plantagen butik i dagarna och köpa hem lite grejer och sätta igång nu när våren närmar sig. Önskar dock att vi hade en större balkong eller uteplats att odla i. Men man får ta vad man har. 

Mellis

Publicerad 2015-02-23 12:49:42 i Min vardag,

Igår efter att jag kom hem från Kista där jag hjälpt Sandra att flytta så köpte jag med mig risifrutti hem som uppskattades väldigt mycket utav en viss liten madame som mötte mig på väg ifrån tunnelbanan.
Risifrutti med hallonsmak var mumma det.

Dock så sover denna lilla dam väldigt dåligt på nätterna och somnar väldigt sent. Men när vi provat att få henne skippa middagsluren så har det gått hur bra som helst. Man vill ju så gärna slippa gå upp två-tre gången under natten mitt i veckorna när man ska jobba och då mötas av en otröstlig liten skatt som bara vägrar sova. Tycker så synd om henne och önskade att jag kunde göra något.

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Nej, jag är ingen rik morsa med stort intresse för svindyra klockor eller handväskor. Här får ni läsa om vardagen hos en vanlig mamma, med vanliga problem och upplevelser i vardagen. Mitt stora intresse ligger först och främst hos mina barn, sedan har jag lite småprojekt vid sidan av. Att shoppa och hitta dom lite billigare prylarna ligger i min natur och jag delar mer än gärna med mig av mina fynd. Saker jag gillar att göra som ni får läsa om i bloggen förutom vardagen är till exempel baka, odla, sticka, pyssla, shoppa billigt och lite annat smått. Självklart är jag ärlig med inläggen och har även lite tävlingar då och då för er som vill vinna lite nytt till er själva eller barnen. Håll er uppdaterade och följ med i en vanlig mammas vardag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela