Cajsa Cedergren

Torsdag

Publicerad 2015-02-26 17:15:51 i Min vardag,

Ja veckorna bara flyger iväg och redan i morgon har det gått 1 månad sedan jag och Tina bestämde att hon skulle komma till Stockholm denna helg. Hon kommer redan i morgon eftermiddag så det blir mysigt med Tinasällskap över helgen enda tills på måndag faktiskt.

Just nu sitter jag på bussen på väg hem efter 9-17 jobb, som vanligt, och ser fram emot morgondagen något enormt. Men nu ska jag bara hem och mysa med min älskade lilla familj.
Här leker vi för fullt.

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Nej, jag är ingen rik morsa med stort intresse för svindyra klockor eller handväskor. Här får ni läsa om vardagen hos en vanlig mamma, med vanliga problem och upplevelser i vardagen. Mitt stora intresse ligger först och främst hos mina barn, sedan har jag lite småprojekt vid sidan av. Att shoppa och hitta dom lite billigare prylarna ligger i min natur och jag delar mer än gärna med mig av mina fynd. Saker jag gillar att göra som ni får läsa om i bloggen förutom vardagen är till exempel baka, odla, sticka, pyssla, shoppa billigt och lite annat smått. Självklart är jag ärlig med inläggen och har även lite tävlingar då och då för er som vill vinna lite nytt till er själva eller barnen. Håll er uppdaterade och följ med i en vanlig mammas vardag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela