Cajsa Cedergren

Avengers DVD

Publicerad 2015-09-30 17:31:38 i Min vardag,

Var med och tävlade om en Avengers film på Instagram i veckan och vann tydligen då tjejen som hade tävlingen, och som även har sina barn på samma förskola, hade lagt en av de tre filmerna man tävlade om i Ellies skåp på förskolan. Så skrev hon till mig på FB och frågade när jag skulle hämta dottern och sa sedan att jag skulle kolla i skåpet. Wihu! Va kul. Tack snälla Atousa ;) 

Här kan ni klicka för att gå till hennes blogg: http://blogg.alltforforaldrar.se/atousapink

Nu blir nog Mario glad :D

Promenad

Publicerad 2015-09-30 15:43:08 i Min vardag,

Äntligen har jag kommit ut på en ordentlig promenad. Blev min gamla 5km sträcka med stopp i Vällingby centrum för att handla lite. Har även fixat Marios present nu. Känns skönt att vara ute i god tid när han fyller om typ 3,5 vecka. Haha. Léon sov i princip hela turen som tog totalt 1h 4min från ytterdörren tills vi var inne i hallen igen.
blev invigning av nya träningstightsen från H&M också och jag vill verkligen rekommendera dessa. 199,- och värt vartenda korvöre.

Matberedare

Publicerad 2015-09-29 13:54:34 i Min vardag,

Köpte en billig matberedare på mediamarkt för 499,- nyss. Beställde hem den helt enkelt då det dessutom var gratis frakt. Får se hur lång tid det tar innan den dyker upp här hemma eller ska hämtas på ICA här borta.

Bosch MCM2054.

Enkel och förhoppningsvis så bra som den sägs vara. Fick tipset av min väns mamma som hade en tidigare modell som höll i 27år (!)

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Nej, jag är ingen rik morsa med stort intresse för svindyra klockor eller handväskor. Här får ni läsa om vardagen hos en vanlig mamma, med vanliga problem och upplevelser i vardagen. Mitt stora intresse ligger först och främst hos mina barn, sedan har jag lite småprojekt vid sidan av. Att shoppa och hitta dom lite billigare prylarna ligger i min natur och jag delar mer än gärna med mig av mina fynd. Saker jag gillar att göra som ni får läsa om i bloggen förutom vardagen är till exempel baka, odla, sticka, pyssla, shoppa billigt och lite annat smått. Självklart är jag ärlig med inläggen och har även lite tävlingar då och då för er som vill vinna lite nytt till er själva eller barnen. Håll er uppdaterade och följ med i en vanlig mammas vardag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela