Cajsa Cedergren

Julkulan

Publicerad 2016-11-30 20:57:16 i Min vardag,

Julen närmar sig med stormsteg och alla börjar stressa över julklappar hit och dit. Jag har redan inhandlat 5 klappar men känns knappt som man kommit någonstans. Blä. Tur det finns att beställa via nätet. Hur föredrar ni att handla julklappar? Några dagar innan, veckor innan, beställer ni eller går ni i butiken och strosar? Så vill man ju såklart få veta dom bästa julklappstipsen. BRING IT ON!

Lussebak

Publicerad 2016-11-26 19:58:26 i I köket, Min vardag,

Årets första lussebullar/katter whatever är nu klara och Ellie gav dom godkänt. Fick ju hjälp av henne att baka dessutom, väldigt mysigt.

Hur go' får man vara!? Såklart Léon skulle få lussefika efter middagen. För att citera Ellie själv, "Léon och jag kan dela bulle, han får smaka av mig om han vill" 😍❤️ bästa syrran någonsin!

Nu är det bara lite adventsstakar kvar och kanske julgardiner eftersom det är första advent i morgon. Får se om vi hinner baka lite pepparkakor i morgon också.

Första mötet

Publicerad 2016-11-21 21:28:09 i Min vardag,

I lördags fick jag äntligen träffa min lilla systerdotter Isabell som ju blev 1 månad samma dag. Hur små har inte barnen varit och nu är dom ju jättar till skillnad från lilla kusinen 😩❤️

Vi hade även tur med vädret så barnen sprang runt ute på gården och matade höns och njöt av lantluften.

Hann även träffa min älskade lilla farmor ❤️

Sova gjorde vi hemma hos min mamma som även stod på julmarknad i Frövi lördag och söndag.

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Nej, jag är ingen rik morsa med stort intresse för svindyra klockor eller handväskor. Här får ni läsa om vardagen hos en vanlig mamma, med vanliga problem och upplevelser i vardagen. Mitt stora intresse ligger först och främst hos mina barn, sedan har jag lite småprojekt vid sidan av. Att shoppa och hitta dom lite billigare prylarna ligger i min natur och jag delar mer än gärna med mig av mina fynd. Saker jag gillar att göra som ni får läsa om i bloggen förutom vardagen är till exempel baka, odla, sticka, pyssla, shoppa billigt och lite annat smått. Självklart är jag ärlig med inläggen och har även lite tävlingar då och då för er som vill vinna lite nytt till er själva eller barnen. Håll er uppdaterade och följ med i en vanlig mammas vardag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela