Cajsa Cedergren

Stolt storasyster

Publicerad 2015-10-31 08:39:37 i Min vardag,

Måste ju lägga upp denna underbara bild på Ellie och Léon som jag tog igår på dom. Ellie vill så gärna hålla i lillebror hela tiden och trösta honom när han är ledsen.
Världens bästa storasyster!

Halloween mys

Publicerad 2015-10-31 08:38:10 i Min vardag,

God morgon från Råcksta. Idag ska Ellie och hennes kompis (som även är vår granne) gå bus eller godis ihop. Jag och en till förälder ska såklart gå med så får vi ser om det blir något godis för barnen. Man vet ju aldrig med folk om de är hemma eller ens köpt godis för just bus eller godis längre.
Tjejfrukost såhär på morgonen innan pappa och Léon klivit upp.

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Nej, jag är ingen rik morsa med stort intresse för svindyra klockor eller handväskor. Här får ni läsa om vardagen hos en vanlig mamma, med vanliga problem och upplevelser i vardagen. Mitt stora intresse ligger först och främst hos mina barn, sedan har jag lite småprojekt vid sidan av. Att shoppa och hitta dom lite billigare prylarna ligger i min natur och jag delar mer än gärna med mig av mina fynd. Saker jag gillar att göra som ni får läsa om i bloggen förutom vardagen är till exempel baka, odla, sticka, pyssla, shoppa billigt och lite annat smått. Självklart är jag ärlig med inläggen och har även lite tävlingar då och då för er som vill vinna lite nytt till er själva eller barnen. Håll er uppdaterade och följ med i en vanlig mammas vardag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela