Cajsa Cedergren

Vecka 31 (30+0)

Publicerad 2015-06-29 20:57:39 i Min vardag,

Idag har vi klivit in i graviditetsvecka 31 (30+0). Magen växer för fullt och det börjar kännas i ryggen. Vill också lova att lilleman tränar för fullt inför livet utanför magen. Det är knappt så jag får sova på nätterna men också tur att jag oftast har så lätt för att somna om.
Jag tycker magen ser mer hängig ut denna gång än när Ellie låg i magen. Men det kanske bara är inbillning. Hur som helst växer magen som den ska och det är ju huvudsaken.

Idag har Mario varit hemma och VABat en sjuk Ellie som hostat sig igenom hela natten och till och med kräkts på grund av det retliga slemmet i halsen som envisas så. Dom ska vara hemma i morgon också men något gott kommer det ur denna hemmavistelse. Det är nämligen så att lilla Madame har gått på toaletten helt själv 3 gånger bara idag. Så himla duktig!

Det är pappas tjej det! Dom mixar musik ihop och sjunger. Mario lär Ellie sina DJ moves också xD

Lotten

Publicerad 2015-06-28 22:00:40 i Min vardag,

Äntligen börjar det växa ordentligt borta vid odlingslotten. Sallad, potatis, rödlök och jordgubbar finns det snart gott om. Så underbart när det växer så bra.

Mums med färsk, obesprutad och närodlad sallad.

Potatisen tar sig också men den har inte blommat ännu så det dröjer tills man kan äta dom.

Plockade en knappt handfull med mogna jordgubbar och smultron förut när jag bara skulle "kolla till" lotten. Jag fastnade som vanligt med att rensa ogräs en stund innan jag kom där ifrån. 
Dom var mycket delikata!

Grötfatet

Publicerad 2015-06-28 21:54:10 i Min vardag,

Idag tillbringade jag och lilla E mestadels av dagen i Grötfatet, plaskis eller vad man ska kalla det. Vi hade härliga 26 grader idag och kan lova att både jag och lilla E fått färg trots att vi smort oss med solskyddsfaktor 15 och 50 vid flera tillfällen under dagen.

Här står hon på kanten och tvekar, det var visst lite kallt i vattnet men det gick över sen vill jag lova. Lilla Madame vägrade gå hemåt vid 16 tiden men tillslut kände nog hon också att det räckte för idag.
Sofia kom och umgicks med oss från kl 14 också. Alltid så kul när hon är med. Det tycker Ellie också.

Här har ni mig, räkan.

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Nej, jag är ingen rik morsa med stort intresse för svindyra klockor eller handväskor. Här får ni läsa om vardagen hos en vanlig mamma, med vanliga problem och upplevelser i vardagen. Mitt stora intresse ligger först och främst hos mina barn, sedan har jag lite småprojekt vid sidan av. Att shoppa och hitta dom lite billigare prylarna ligger i min natur och jag delar mer än gärna med mig av mina fynd. Saker jag gillar att göra som ni får läsa om i bloggen förutom vardagen är till exempel baka, odla, sticka, pyssla, shoppa billigt och lite annat smått. Självklart är jag ärlig med inläggen och har även lite tävlingar då och då för er som vill vinna lite nytt till er själva eller barnen. Håll er uppdaterade och följ med i en vanlig mammas vardag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela