Cajsa Cedergren

Invigning av plaskdammen

Publicerad 2016-05-31 13:32:12 i Min vardag,

Inte inviger inviger men vi är här och plaskar för första gången och första utebadet för i år. Så skönt med 25 grader och riktig sommarvärme. Låter bilderna tala för sig själva ☝🏼️
fina E

Busiga L

Mellis.

Lek.

Bus.

Välkommen herr potatis

Publicerad 2016-05-30 18:28:29 i Mina gröna fingrar,

I 2 timmar fick jag påta i odlingslotten idag. Helt själv (typ) och hur fint väder som helst. L var med men satt i vagnen snällt och kollade på innan han slocknade och sov riktigt gott och länge. Potatisen har kommit upp, gräslöken blommar och rödbetorna dog. Men så är det och nu har jag satt sallad i år igen i hopp om lika bra skörd som förra året.
Gräslöken med dess fina lila blommor.

Potatisen har kommit upp så nu är den rensad, nykupad och vattnad.

Satt ut 6st salladsplantor. Hoppas dom tar sig nu.

Jäkla rådjur har varit och ätit upp hälften av mina jordgubbsplantor men granntanten Lena var så gullig och gav mig lite nät som jag la över. Så nu hoppas jag att dom håller sig undan jäkla glädjedödare.
(Jag hatar inte rådjur på riktigt men blir lite purken när dom äter och förstör i min lott)

Hela min lilla kvadratiska lott innan rensning och ordentligt med vatten. Torrt var det trots regn för bara 2 dagar sedan. 

Mors dag

Publicerad 2016-05-29 19:58:22 i Min vardag,

Grattis på mors dag alla duktiga underbara mammor där ute. Det är tack vare er som resten av oss finns idag och för det är vi evigt tacksamma. Åtminstone är jag det!

Så TACK min fina mamma för att jag finns och grattis på mors dag ❤️

E och jag målade en regnbåge dagen till ära. Alla mammor, olika, underbara och helt fantastiska... Grattis ännu en gång 💙💛💚❤️💜

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Nej, jag är ingen rik morsa med stort intresse för svindyra klockor eller handväskor. Här får ni läsa om vardagen hos en vanlig mamma, med vanliga problem och upplevelser i vardagen. Mitt stora intresse ligger först och främst hos mina barn, sedan har jag lite småprojekt vid sidan av. Att shoppa och hitta dom lite billigare prylarna ligger i min natur och jag delar mer än gärna med mig av mina fynd. Saker jag gillar att göra som ni får läsa om i bloggen förutom vardagen är till exempel baka, odla, sticka, pyssla, shoppa billigt och lite annat smått. Självklart är jag ärlig med inläggen och har även lite tävlingar då och då för er som vill vinna lite nytt till er själva eller barnen. Håll er uppdaterade och följ med i en vanlig mammas vardag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela