Cajsa Cedergren

Publiceringsfel

Publicerad 2014-09-29 23:40:31 i Min vardag,

Bloggen fungerar inte alls som den ska. Det har inte gått att publicera nya inlägg eller spara det man skrivit så dagens inlägg blev det tyvärr inget av. Kan heller inte lägga upp några bilder så ni får nöja er med lite fantasi.

Kan berätta att jag jobbat idag, fullt upp på pizzerian men måste säga att det är himla kul där. Skönt gäng och enkla men roliga arbetsuppgifter gör att tiden bara springer iväg. 

Moster Ronja och "farbror" Daniel

Publicerad 2014-09-27 22:09:34 i Min vardag,

Idag vid kl 16.30 kom min storasyster och hennes kille Daniel hit till oss då Ronja ska springa Lidingö loppet kl 14.40 i morgon. Klart dom får sova här nör vi dessutom fick låna bilen att lasta mat i efter att vi handlat på det nyöppnade City gross M.A.T här i Vällingby.

På väg till affären stannade jag, Ellie och Ronja vid parkleken Ådalen och lekte lite. Himla kul när moster är på besök tycker Ellie.

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Nej, jag är ingen rik morsa med stort intresse för svindyra klockor eller handväskor. Här får ni läsa om vardagen hos en vanlig mamma, med vanliga problem och upplevelser i vardagen. Mitt stora intresse ligger först och främst hos mina barn, sedan har jag lite småprojekt vid sidan av. Att shoppa och hitta dom lite billigare prylarna ligger i min natur och jag delar mer än gärna med mig av mina fynd. Saker jag gillar att göra som ni får läsa om i bloggen förutom vardagen är till exempel baka, odla, sticka, pyssla, shoppa billigt och lite annat smått. Självklart är jag ärlig med inläggen och har även lite tävlingar då och då för er som vill vinna lite nytt till er själva eller barnen. Håll er uppdaterade och följ med i en vanlig mammas vardag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela