Cajsa Cedergren

Det där med att hjälpa till...

Publicerad 2016-10-02 02:30:02 i Hantverk & Pyssel, Min vardag,

Självklart är lilleman där och ska se vad pappa gör. Idag kom min bästa pappa med min nya cykel som han kört ända från Örebro för att lämna. Stort TACK kära lilla pappa!

Extremt skön dag som började vid 8, då jag vaknade, helt utav mig själv! Vet INTE när det hände senast men otroligt skönt var det! Så har dagen bjudit på besök av både min pappa och svärmor.
Och snälla Lotta hade med sig mitt favvobröd som hon introducerade oss för hemma hos henne i våras. Fantastiskt gott bröd! Tack igen snälla Lotta 😍🙏🏼

Mario är på äventyr med några kompisar och jag har nu suttit och virkat lite på en korg jag inte blivit klar med. Samtidigt som jag kollade på flera avsnitt av Modern Family. Fantastisk bra serie!

Godnatt med er 🌙

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Nej, jag är ingen rik morsa med stort intresse för svindyra klockor eller handväskor. Här får ni läsa om vardagen hos en vanlig mamma, med vanliga problem och upplevelser i vardagen. Mitt stora intresse ligger först och främst hos mina barn, sedan har jag lite småprojekt vid sidan av. Att shoppa och hitta dom lite billigare prylarna ligger i min natur och jag delar mer än gärna med mig av mina fynd. Saker jag gillar att göra som ni får läsa om i bloggen förutom vardagen är till exempel baka, odla, sticka, pyssla, shoppa billigt och lite annat smått. Självklart är jag ärlig med inläggen och har även lite tävlingar då och då för er som vill vinna lite nytt till er själva eller barnen. Håll er uppdaterade och följ med i en vanlig mammas vardag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela