Cajsa Cedergren

Okej sista leveransen nu

Publicerad 2016-11-02 21:48:50 i Shopping,

....eller..... kan jag verkligen hålla mig från mitt beroende av nätshopping? Hoppas faktiskt det för nu börjar det bli dyrt att spontant beställa hemma massa saker som jag för stunden tycker är nödvändigt men som senare hamnar på en hylla/galge med lappen kvar. Men igår skickade jag tillbaka två tröjor och ett par byxor faktiskt. Så en 500kr ska jag ha i retur. Det är ju positivt.

Bästa köpet på länge var mitt nya nattlinne från H&M jag hittade för 75kr på rean. Så jävla skönt och värt för en som annars sover i typ vanligt linne. Det blir lixom liiiite (!) för kort och kallt. Nattlinne is the shit!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Nej, jag är ingen rik morsa med stort intresse för svindyra klockor eller handväskor. Här får ni läsa om vardagen hos en vanlig mamma, med vanliga problem och upplevelser i vardagen. Mitt stora intresse ligger först och främst hos mina barn, sedan har jag lite småprojekt vid sidan av. Att shoppa och hitta dom lite billigare prylarna ligger i min natur och jag delar mer än gärna med mig av mina fynd. Saker jag gillar att göra som ni får läsa om i bloggen förutom vardagen är till exempel baka, odla, sticka, pyssla, shoppa billigt och lite annat smått. Självklart är jag ärlig med inläggen och har även lite tävlingar då och då för er som vill vinna lite nytt till er själva eller barnen. Håll er uppdaterade och följ med i en vanlig mammas vardag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela