Cajsa Cedergren

Första mötet ❤️

Publicerad 2016-06-19 22:29:34 i Min vardag,

Igår kväll fick jag ÄNTLIGEN träffa min fantastiskt söta lilla gudson Nero. Hur mycket kärlek kan man känna för någon annans barn? Det är helt ofattbart, för utan att ha träffat honom känns han nästan som min. Helt ofattbart och fantastiskt att min absolut äldsta bästis fått ett barn. Ett underbart litet barn. Just lilla grodan ❤️😍
Nero ❤️

Pappa Andrew visar stolt upp lilla Nero ❤️


Så skålade vi såklart för Andrew som fyllde 30år den 16 juni. Helt underbart att få överraska honom, för han hade då ingen aning om att vi kom för att fira honom. Även där fick vi inget öga torrt av det överraskade "offret" 🎁🎈🎉🎂 stort GRATTIS igen Andrew !

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Nej, jag är ingen rik morsa med stort intresse för svindyra klockor eller handväskor. Här får ni läsa om vardagen hos en vanlig mamma, med vanliga problem och upplevelser i vardagen. Mitt stora intresse ligger först och främst hos mina barn, sedan har jag lite småprojekt vid sidan av. Att shoppa och hitta dom lite billigare prylarna ligger i min natur och jag delar mer än gärna med mig av mina fynd. Saker jag gillar att göra som ni får läsa om i bloggen förutom vardagen är till exempel baka, odla, sticka, pyssla, shoppa billigt och lite annat smått. Självklart är jag ärlig med inläggen och har även lite tävlingar då och då för er som vill vinna lite nytt till er själva eller barnen. Håll er uppdaterade och följ med i en vanlig mammas vardag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela