Cajsa Cedergren

Virkad uggla no.4

Publicerad 2016-07-20 00:26:04 i Hantverk & Pyssel, Min vardag,

Här virkas det ugglor hejvilt känns det som. Men ja det måste jag ju eftersom prestationsångesten är total då min kära storasyster bett mig göra en baby-mobil att kunna hänga över spjälsängen. Har köpt en vit metallring men resten ska jag virka och fixa med själv.
Så nu är 1 av 3 ugglor klara som skall hänga i denna mobilen. OM jag inte köper ännu tunnare garn och gör ännu mindre ugglor av. Det får vi se. Här har ni ugglan samt länk till sidan jag lånat virkmönstret från.

Virkmönstret uggla

Mönstret är samma som jag använt till dom andra ugglorna fast jag gör hälften så många ökningar och varv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Nej, jag är ingen rik morsa med stort intresse för svindyra klockor eller handväskor. Här får ni läsa om vardagen hos en vanlig mamma, med vanliga problem och upplevelser i vardagen. Mitt stora intresse ligger först och främst hos mina barn, sedan har jag lite småprojekt vid sidan av. Att shoppa och hitta dom lite billigare prylarna ligger i min natur och jag delar mer än gärna med mig av mina fynd. Saker jag gillar att göra som ni får läsa om i bloggen förutom vardagen är till exempel baka, odla, sticka, pyssla, shoppa billigt och lite annat smått. Självklart är jag ärlig med inläggen och har även lite tävlingar då och då för er som vill vinna lite nytt till er själva eller barnen. Håll er uppdaterade och följ med i en vanlig mammas vardag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela