Cajsa Cedergren

Heldag i Odensbacken

Publicerad 2016-07-21 22:45:44 i Min vardag,

Förmiddagen spenderades hemma hos Ronja och Daniel på landet innan vid runt kl 12 tog bilen hem till min Pappa och hans sambo. Där har vi varit sedan dess och blivit bjudna på mat. Inte lite mat heller för det känns som att vi har ätit precis hela dagen. Bästa var ju såklart också att farmor var med hela dagen. Så kul att hon ville vara med 🙏🏼❤️

Vaniljglass med chokladsås och polkagrisströssel. så gott!

I morgon ska vi mysa med familjen Altebo Nyathi. Är det lila varmt som idag blir det förhoppningsvis en tur till närliggande badplats.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Nej, jag är ingen rik morsa med stort intresse för svindyra klockor eller handväskor. Här får ni läsa om vardagen hos en vanlig mamma, med vanliga problem och upplevelser i vardagen. Mitt stora intresse ligger först och främst hos mina barn, sedan har jag lite småprojekt vid sidan av. Att shoppa och hitta dom lite billigare prylarna ligger i min natur och jag delar mer än gärna med mig av mina fynd. Saker jag gillar att göra som ni får läsa om i bloggen förutom vardagen är till exempel baka, odla, sticka, pyssla, shoppa billigt och lite annat smått. Självklart är jag ärlig med inläggen och har även lite tävlingar då och då för er som vill vinna lite nytt till er själva eller barnen. Håll er uppdaterade och följ med i en vanlig mammas vardag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela