Cajsa Cedergren

Grattis på födelsedagen Ellie

Publicerad 2016-07-11 08:05:56 i Min vardag,

Idag för 4 år sedan blev jag och Mario föräldrar för första gången och inte till vilket barn som helst utan till våran underbara lilla skatt Ellie. Helt sjuk, fantastiskt och obeskrivlig lycka du har gett oss och idag blir du hela 4år. Du pratar jättebra, kan räkna bra, visar sympati och är så himla underbar liten person med en stark vilja.

Grattis på 4årsdagen älskade Ellie. Tänk så stor du har blivit och hur mycket glädje du har skänkt oss.

Vi gick in och sjöng för Ellie kl 07:30 med en bricka med lite paket, fika och en blomma. Precis som jag minns mina uppvaknanden som liten. Bara älskade födelsedagsmornar 🎂🎈🎁🎉🌸

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Nej, jag är ingen rik morsa med stort intresse för svindyra klockor eller handväskor. Här får ni läsa om vardagen hos en vanlig mamma, med vanliga problem och upplevelser i vardagen. Mitt stora intresse ligger först och främst hos mina barn, sedan har jag lite småprojekt vid sidan av. Att shoppa och hitta dom lite billigare prylarna ligger i min natur och jag delar mer än gärna med mig av mina fynd. Saker jag gillar att göra som ni får läsa om i bloggen förutom vardagen är till exempel baka, odla, sticka, pyssla, shoppa billigt och lite annat smått. Självklart är jag ärlig med inläggen och har även lite tävlingar då och då för er som vill vinna lite nytt till er själva eller barnen. Håll er uppdaterade och följ med i en vanlig mammas vardag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela