Cajsa Cedergren

Fettisdagen i all ära

Publicerad 2017-03-02 07:25:56 i I köket,

Jag bakar bara semlor en gång om året och dom blir lika goda varje år, om inte godare. Hann slänga ihop en halv sats vetedeg direkt när jag kom hem med barnen från förskolan i tisdags vid 17.30 tiden och passade på att laga mat under tiden som degen jäste. Det blev 11st varav grannen fick 4. 


I år provade jag att göra både vanliga semlor med mandelmassa och semlor med hasselnötskräm (!). Dom blev jättegoda och rekommenderas stark till dem som inte tycker om mandelmassa. Bre på ett önskat lager hasselnötskräm och sedan grädde på så har ni en svingod semla även där.


Alla har olika smak och Ellie åt sin semla med bara grädde och florsocker. Lika gott det ju 🙏🏼

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Nej, jag är ingen rik morsa med stort intresse för svindyra klockor eller handväskor. Här får ni läsa om vardagen hos en vanlig mamma, med vanliga problem och upplevelser i vardagen. Mitt stora intresse ligger först och främst hos mina barn, sedan har jag lite småprojekt vid sidan av. Att shoppa och hitta dom lite billigare prylarna ligger i min natur och jag delar mer än gärna med mig av mina fynd. Saker jag gillar att göra som ni får läsa om i bloggen förutom vardagen är till exempel baka, odla, sticka, pyssla, shoppa billigt och lite annat smått. Självklart är jag ärlig med inläggen och har även lite tävlingar då och då för er som vill vinna lite nytt till er själva eller barnen. Håll er uppdaterade och följ med i en vanlig mammas vardag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela