Cajsa Cedergren

Babyshower för Zandra

Publicerad 2016-07-30 01:01:43 i Hantverk & Pyssel, Min vardag,

Och där gick 3e babyshowern av stapeln för i år. Känns bra att ha hunnit med några i år och hoppas på fler det kommande året. Ja bröllop och dop blir det ju helt säkert nästa år också men i alla fall. Hoppas få njuta av resterande semester som Mario har kvar och bara få mysa och umgås med familjen.

Här kommer bilder från dagens babyshower. Tack för idag alla inblandande och tack för att jag fick vara med 😊

Hann även virka en liten uggla till Zandra. Söt blev den men vingarna blev lite stora. Måste göra fler pyttesmå ugglor. Kul när dom hinner bli klara samma dag.

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Nej, jag är ingen rik morsa med stort intresse för svindyra klockor eller handväskor. Här får ni läsa om vardagen hos en vanlig mamma, med vanliga problem och upplevelser i vardagen. Mitt stora intresse ligger först och främst hos mina barn, sedan har jag lite småprojekt vid sidan av. Att shoppa och hitta dom lite billigare prylarna ligger i min natur och jag delar mer än gärna med mig av mina fynd. Saker jag gillar att göra som ni får läsa om i bloggen förutom vardagen är till exempel baka, odla, sticka, pyssla, shoppa billigt och lite annat smått. Självklart är jag ärlig med inläggen och har även lite tävlingar då och då för er som vill vinna lite nytt till er själva eller barnen. Håll er uppdaterade och följ med i en vanlig mammas vardag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela