Cajsa Cedergren

Vecka 31 (30+0)

Publicerad 2015-06-29 20:57:39 i Min vardag,

Idag har vi klivit in i graviditetsvecka 31 (30+0). Magen växer för fullt och det börjar kännas i ryggen. Vill också lova att lilleman tränar för fullt inför livet utanför magen. Det är knappt så jag får sova på nätterna men också tur att jag oftast har så lätt för att somna om.
Jag tycker magen ser mer hängig ut denna gång än när Ellie låg i magen. Men det kanske bara är inbillning. Hur som helst växer magen som den ska och det är ju huvudsaken.

Idag har Mario varit hemma och VABat en sjuk Ellie som hostat sig igenom hela natten och till och med kräkts på grund av det retliga slemmet i halsen som envisas så. Dom ska vara hemma i morgon också men något gott kommer det ur denna hemmavistelse. Det är nämligen så att lilla Madame har gått på toaletten helt själv 3 gånger bara idag. Så himla duktig!

Det är pappas tjej det! Dom mixar musik ihop och sjunger. Mario lär Ellie sina DJ moves också xD

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Nej, jag är ingen rik morsa med stort intresse för svindyra klockor eller handväskor. Här får ni läsa om vardagen hos en vanlig mamma, med vanliga problem och upplevelser i vardagen. Mitt stora intresse ligger först och främst hos mina barn, sedan har jag lite småprojekt vid sidan av. Att shoppa och hitta dom lite billigare prylarna ligger i min natur och jag delar mer än gärna med mig av mina fynd. Saker jag gillar att göra som ni får läsa om i bloggen förutom vardagen är till exempel baka, odla, sticka, pyssla, shoppa billigt och lite annat smått. Självklart är jag ärlig med inläggen och har även lite tävlingar då och då för er som vill vinna lite nytt till er själva eller barnen. Håll er uppdaterade och följ med i en vanlig mammas vardag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela