Cajsa Cedergren

1a advent

Publicerad 2014-11-30 18:28:18 i Min vardag,

Idag är det första advent, tänt första ljuset i "staken" och tog en mysig adventsfika med sambo och dotter nu på kvällen. Hemmagjorda lussekatter och pepparkakor. Det var mysigt det.Har stått ute på balkongen större delen av dagen och målat om våran gamla IKEA pall i vitt. Även ett vinställ vi fått av herr och fru Altebo fick sig en omgång med den vita färgen. Skönt att få fräscha till lite här hemma. Snyggt blev det också.
Vinstället. Fick ta aceton och försiktigt ta bort vit färg som hamnat på nitarna. Tyckte det blev snyggare så.

Denna har inte torkat riktigt ännu men får väl använda den snart. Så länge får sambon sträcka sig till de högre hyllorna i köket ;)

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Nej, jag är ingen rik morsa med stort intresse för svindyra klockor eller handväskor. Här får ni läsa om vardagen hos en vanlig mamma, med vanliga problem och upplevelser i vardagen. Mitt stora intresse ligger först och främst hos mina barn, sedan har jag lite småprojekt vid sidan av. Att shoppa och hitta dom lite billigare prylarna ligger i min natur och jag delar mer än gärna med mig av mina fynd. Saker jag gillar att göra som ni får läsa om i bloggen förutom vardagen är till exempel baka, odla, sticka, pyssla, shoppa billigt och lite annat smått. Självklart är jag ärlig med inläggen och har även lite tävlingar då och då för er som vill vinna lite nytt till er själva eller barnen. Håll er uppdaterade och följ med i en vanlig mammas vardag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela