Cajsa Cedergren

Bankrutt

Publicerad 2015-03-31 08:33:21 i Min vardag,

Ja efter alla försäkringar, hyra, presenter, synundersökningar, ansökningar, Alfakassan kostnader och resor till Örebro så har jag nu bara 300,- kvar på kontot 6 dagar efter lön. Detta kommer bli en tung månad känner jag. Startar dagen med att inte ha matlåda också så det blir att handla mat till jobbet idag. Fy fan.

Kommer någon på att hen är skyldig mig pengar så är nu rätta tillfället att betala tillbaka dom. Haha. Men det är tur man har ett sparkonto också som är till sådana tillfällen. Man får ju inte vara dum.

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Nej, jag är ingen rik morsa med stort intresse för svindyra klockor eller handväskor. Här får ni läsa om vardagen hos en vanlig mamma, med vanliga problem och upplevelser i vardagen. Mitt stora intresse ligger först och främst hos mina barn, sedan har jag lite småprojekt vid sidan av. Att shoppa och hitta dom lite billigare prylarna ligger i min natur och jag delar mer än gärna med mig av mina fynd. Saker jag gillar att göra som ni får läsa om i bloggen förutom vardagen är till exempel baka, odla, sticka, pyssla, shoppa billigt och lite annat smått. Självklart är jag ärlig med inläggen och har även lite tävlingar då och då för er som vill vinna lite nytt till er själva eller barnen. Håll er uppdaterade och följ med i en vanlig mammas vardag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela