Cajsa Cedergren

Virkad filt till gudsonen ❤️

Publicerad 2016-10-31 19:23:15 i Hantverk & Pyssel,

Efter ca 1 månads uppehåll av virkande så blev min gudsons filt äntligen färdig för ca 2 veckor sedan. Den är gjord av mormorsrutor som jag lärt mig via youtube och Google. Jättekul, men tar lång tid när man ska "lappa ihop" alla rutorna. Men nu är den klar och är nu hos den rätta ägaren mot att mamman skickade en slant till Cancerfonden 😍

Har ingen riktigt bra bild för här är den lite gul från sänglampan. Men garnet är från Järbo Luva garn i färgerna Petrol, marinblå, vit och Soft Cotton ljusblå köpta från skapamer (inget sponsrat inlägg).

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Nej, jag är ingen rik morsa med stort intresse för svindyra klockor eller handväskor. Här får ni läsa om vardagen hos en vanlig mamma, med vanliga problem och upplevelser i vardagen. Mitt stora intresse ligger först och främst hos mina barn, sedan har jag lite småprojekt vid sidan av. Att shoppa och hitta dom lite billigare prylarna ligger i min natur och jag delar mer än gärna med mig av mina fynd. Saker jag gillar att göra som ni får läsa om i bloggen förutom vardagen är till exempel baka, odla, sticka, pyssla, shoppa billigt och lite annat smått. Självklart är jag ärlig med inläggen och har även lite tävlingar då och då för er som vill vinna lite nytt till er själva eller barnen. Håll er uppdaterade och följ med i en vanlig mammas vardag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela