Cajsa Cedergren

Drömmar om död & elände

Publicerad 2017-03-08 07:34:35 i Min vardag,

Två nätterna i rad har jag vaknat av att jag gråtit och sedan minns jag drömmen. Igår var det en kille som gick på min skola i gymnasiet som dog och sedan återuppstod och inatt var det jag själv och andra gamla klasskompisar som blivit tillfångatagna och satta på bordeller i Asien. Så fruktansvärt och så verkligt i drömmen. Hade jag inte vetat bättre så borde jag blivit manusförfattare. Kommer ihåg detaljer och händelser. Så himla otäckt.


Varför drömmer man så mycket OCH kommer ihåg drömmar så mycket som jag gör? Känner mig inte ett dugg utvilad trots 7h sömn. Känner mig bara urholkad och mörk innan jag kan återgå till vardagen som en nästan normal person.

Kommentarer

Postat av: Tina

Publicerad 2017-03-10 10:49:33

Usch jobbigt att drömma så mycket! Har för mig att man sover ytligt när man drömmer mycket så det är inte alls konstigt att du inte känner dig utvilad ☹️

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Nej, jag är ingen rik morsa med stort intresse för svindyra klockor eller handväskor. Här får ni läsa om vardagen hos en vanlig mamma, med vanliga problem och upplevelser i vardagen. Mitt stora intresse ligger först och främst hos mina barn, sedan har jag lite småprojekt vid sidan av. Att shoppa och hitta dom lite billigare prylarna ligger i min natur och jag delar mer än gärna med mig av mina fynd. Saker jag gillar att göra som ni får läsa om i bloggen förutom vardagen är till exempel baka, odla, sticka, pyssla, shoppa billigt och lite annat smått. Självklart är jag ärlig med inläggen och har även lite tävlingar då och då för er som vill vinna lite nytt till er själva eller barnen. Håll er uppdaterade och följ med i en vanlig mammas vardag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela