Cajsa Cedergren

Te- och kaffemuggar från...

Publicerad 2017-01-22 20:02:33 i Shopping,

MIO! Alltså vem visste? Hur länge har Mio haft så här snygga inredningsdetaljer etc!? Jag blev helt mållös när jag klev in på Mio i Örebro för att köpa nya kaffemuggar som bästis Sandra tipsat om. Köpte två stora temuggar och sex kaffemuggar i samma modell. Kaffemuggarna kostade 19:90kr/st och temuggarna 49:90kr/st. Så himla fina och dom fanns även i grått, grönt och rött. Löp och köp säger jag bara. Supergoda att dricka kaffe ur, och JAG är verkligen ingen kaffedrickare.

Dom är ju vita men ser lite créme färgade ut, bara vår fula kökslampa som inte vill vara med och fixa snygg bild på dessa. Så fina 😍🙏🏼

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Nej, jag är ingen rik morsa med stort intresse för svindyra klockor eller handväskor. Här får ni läsa om vardagen hos en vanlig mamma, med vanliga problem och upplevelser i vardagen. Mitt stora intresse ligger först och främst hos mina barn, sedan har jag lite småprojekt vid sidan av. Att shoppa och hitta dom lite billigare prylarna ligger i min natur och jag delar mer än gärna med mig av mina fynd. Saker jag gillar att göra som ni får läsa om i bloggen förutom vardagen är till exempel baka, odla, sticka, pyssla, shoppa billigt och lite annat smått. Självklart är jag ärlig med inläggen och har även lite tävlingar då och då för er som vill vinna lite nytt till er själva eller barnen. Håll er uppdaterade och följ med i en vanlig mammas vardag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela