Cajsa Cedergren

Solen gick upp senare

Publicerad 2017-01-17 08:31:11 i Min vardag,

Hur skönt är det inte att få åka bara lite lite senare tillvinner och faktiskt hinna se solen gå upp innan man sätter sog på ett kontor i 7+ timmar? Jo det är fantastiskt. I dag fick kag lämna på förskolan då M skulle på intervju och att få spendera mer tid med mini 1 och 2 gör ju bara morgonen ännu mer fantastisk.


Jag tränar numera tisdagar och torsdagar på always 24 fitness i Råcksta och tycker att det ihop med ett sundare matintag har gjort mig lite mer slank om kärlekshandtagen. Man kan ju hoppas i alla fall. Skulle väga mig i går men glömde helt bort det faktiskt. Kan återkomma ikväll efter träningen eller i morgon bitti min nuvarande vikt och se om jag gått ner lite för att kanske sedan gå upp i muskler. 

To be continued...

Älskar mina nya brillor btw 😍🙏🏼

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Nej, jag är ingen rik morsa med stort intresse för svindyra klockor eller handväskor. Här får ni läsa om vardagen hos en vanlig mamma, med vanliga problem och upplevelser i vardagen. Mitt stora intresse ligger först och främst hos mina barn, sedan har jag lite småprojekt vid sidan av. Att shoppa och hitta dom lite billigare prylarna ligger i min natur och jag delar mer än gärna med mig av mina fynd. Saker jag gillar att göra som ni får läsa om i bloggen förutom vardagen är till exempel baka, odla, sticka, pyssla, shoppa billigt och lite annat smått. Självklart är jag ärlig med inläggen och har även lite tävlingar då och då för er som vill vinna lite nytt till er själva eller barnen. Håll er uppdaterade och följ med i en vanlig mammas vardag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela