Cajsa Cedergren

I en solstol på Bahamas...

Publicerad 2017-01-27 07:15:32 i Min vardag,

Nej man kan ju inte träna jämt och speciellt inte när man inte känner sig 100% frisk. Så i går blev det vila för min del och dessutom så gick jag och la mig 21:50 istället för 22:30. Känner mig faktiskt lite piggare så tror kanske att 21:30 är den tiden so än gäller för mig för att orka upp kl 06:10.


Just nu sitter jag på bussen, det är tyst. Önskar att jag satt i en solstol på Bahamas med endast ljudet från vågorna. Så är det ju tyvärr inte. Men det är fredag mina kära läsare och jag hoppas att ni alla får ett härligt avslut på denna arbetsvecka. Till er som jobbar i helgen säger jag, kämpa på! 💪🏼

Förhoppningsvis kommer Léons gudmor Sofia till oss i dag och myser medan Mario är och spelar på Gute inne i stan. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Nej, jag är ingen rik morsa med stort intresse för svindyra klockor eller handväskor. Här får ni läsa om vardagen hos en vanlig mamma, med vanliga problem och upplevelser i vardagen. Mitt stora intresse ligger först och främst hos mina barn, sedan har jag lite småprojekt vid sidan av. Att shoppa och hitta dom lite billigare prylarna ligger i min natur och jag delar mer än gärna med mig av mina fynd. Saker jag gillar att göra som ni får läsa om i bloggen förutom vardagen är till exempel baka, odla, sticka, pyssla, shoppa billigt och lite annat smått. Självklart är jag ärlig med inläggen och har även lite tävlingar då och då för er som vill vinna lite nytt till er själva eller barnen. Håll er uppdaterade och följ med i en vanlig mammas vardag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela