Cajsa Cedergren

Fettisdagen...!

Publicerad 2017-01-30 22:30:16 i I köket, Min vardag,

Det är klart att vi skulle bli sjuka igen i denna familjen. Halva natten till söndagen spydde Ellie med inget mer efter det, tack och lov. Natten till i dag hade Léon krupp. Jag får panik snart om vi inte får vara friska mer än knappt 1 vecka innan det är dags för VAB igen. Vi som är duktiga på att tvätta händerna, byta kläder och städa, ja allt. Men så är det nu och i morgon är det bara Léon som får vara hemma då Ellie är frisk igen efter kräksjukan och det gått 24h timmar sedan senaste symptom. Vi hoppas nu bara att ingen annan i familjen blivit smittad utan får bli av med kräksjukan och förkylningen nu och bara få bli friska. I morgon är det åter till träningen om gäller för min del. Blev aldrig någon i torsdags då jag var för krasslig för det men nu känner jag mig frisk igen (peppar peppar).


Har fått någon form av sockerabstinens och längtar verkligen till fettisdagen! Och VAD ska man baka då? Vanliga semlor, semmel wraps, nutella semlor, semmeltårta...? listan kan göras lång och jag får inte baka allt heller utan måste ju hålla mig till en eller kanske till och med två olika varianter. Inte mer än det. Tror det lutar mest åt vanliga traditionella semlor och nutella semlor 😍 fy så gott alltså!Alla bilderna är lånade från Google.


Kom gärna med idéer och tips vid vad/hur jag ska göra för att maxa fettisdagen 😏🙏🏼

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Nej, jag är ingen rik morsa med stort intresse för svindyra klockor eller handväskor. Här får ni läsa om vardagen hos en vanlig mamma, med vanliga problem och upplevelser i vardagen. Mitt stora intresse ligger först och främst hos mina barn, sedan har jag lite småprojekt vid sidan av. Att shoppa och hitta dom lite billigare prylarna ligger i min natur och jag delar mer än gärna med mig av mina fynd. Saker jag gillar att göra som ni får läsa om i bloggen förutom vardagen är till exempel baka, odla, sticka, pyssla, shoppa billigt och lite annat smått. Självklart är jag ärlig med inläggen och har även lite tävlingar då och då för er som vill vinna lite nytt till er själva eller barnen. Håll er uppdaterade och följ med i en vanlig mammas vardag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela