Cajsa Cedergren

Brytningsfel

Publicerad 2017-01-07 21:49:44 i Min vardag,

Jul och nyår är över och efter måndagens intensiva dag har jag nu köpt både gymkort med 1års bindningstid och beställt två nya glasögon från specsavers. Har även hämtat ut min present från jobbet som var ett nytt set New Port lakan. Så fint marinblå med vita ränder och knappar.


Måste säga att det känns riktigt bra att komma igång med träningen igen efter så himla lång tid. Har inte gymmat sedan jag bodde i Oslo. Och det är länge sedan kära ni. Men nu har jag i alla fall tränat tisdag och torsdag denna vecka och ska även dit i morgon för ett lättare pass då förkylningen kommit tillbaka.Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Nej, jag är ingen rik morsa med stort intresse för svindyra klockor eller handväskor. Här får ni läsa om vardagen hos en vanlig mamma, med vanliga problem och upplevelser i vardagen. Mitt stora intresse ligger först och främst hos mina barn, sedan har jag lite småprojekt vid sidan av. Att shoppa och hitta dom lite billigare prylarna ligger i min natur och jag delar mer än gärna med mig av mina fynd. Saker jag gillar att göra som ni får läsa om i bloggen förutom vardagen är till exempel baka, odla, sticka, pyssla, shoppa billigt och lite annat smått. Självklart är jag ärlig med inläggen och har även lite tävlingar då och då för er som vill vinna lite nytt till er själva eller barnen. Håll er uppdaterade och följ med i en vanlig mammas vardag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela