Cajsa Cedergren

Sjukstugan 1.3

Publicerad 2017-02-16 11:46:58 i Min vardag,

Tredje dagen jag är hemma med sjuka barn och idag även sjuk fästman. Så det blir inte att få jobba i dag heller tyvärr. Då Ellie ev blivit smittad och fått RS virus, enligt läkaren i tisdags, så är det lika bra att låta dom båda tillfriskna innan det är dags för förskola igen. I dag bestämde jag mig för att städa bort alla virus och baciller så hittills har jag dammsugit hela lägenheten, skakat alla mattor och kört igång en maskin med tvätt. Snart ska jag ut med lite sopor och hämta ut ett paket på ICA där jag även skall köpa alvedon till den sjuka pappan i huset. 


Vädrar i barnens rum just nu och vad skönt med friskluft. Känns som evigheter sedan trots att vi varit ute litegrann varje dag för att få en nypa luft.

Men vi är glada att vi har varandra ❤

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Nej, jag är ingen rik morsa med stort intresse för svindyra klockor eller handväskor. Här får ni läsa om vardagen hos en vanlig mamma, med vanliga problem och upplevelser i vardagen. Mitt stora intresse ligger först och främst hos mina barn, sedan har jag lite småprojekt vid sidan av. Att shoppa och hitta dom lite billigare prylarna ligger i min natur och jag delar mer än gärna med mig av mina fynd. Saker jag gillar att göra som ni får läsa om i bloggen förutom vardagen är till exempel baka, odla, sticka, pyssla, shoppa billigt och lite annat smått. Självklart är jag ärlig med inläggen och har även lite tävlingar då och då för er som vill vinna lite nytt till er själva eller barnen. Håll er uppdaterade och följ med i en vanlig mammas vardag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela