Cajsa Cedergren

Tinas babyshower

Publicerad 2016-06-19 22:09:53 i Min vardag,

Dagen igår var hektisk men helt fantastisk på så många sätt och vis. Först var det en babyshower för bästa Tina som har BF om 2 veckor. Så himla kul att hon inte anade någonting och blev så glad att hon inte kunde hålla tillbaka tårarna.
Fina Tina du förtjänar det bästa till mini-Wini ❤️
Detta är då min tredje blöjtårta, är väldigt nöjd men skulle vilja testa något nytt typ som en motorcykel eller något annat kul. Men blöjtårta är ju också så himla fint!

Tinas mamma och svägerskor hade gjort så himla fint och så tror jag att nästan alla bidrog med lite till showern. En underbar dag för en underbar vän.

Kommentarer

Postat av: Tina

Publicerad 2016-06-20 10:02:25

Tack igen fina bästa Cajsa! 💖 Jag hade en fantastisk dag!

Svar: Vad kul att höra 😍❤️🎈🎉
Cajsa Cedergren

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Nej, jag är ingen rik morsa med stort intresse för svindyra klockor eller handväskor. Här får ni läsa om vardagen hos en vanlig mamma, med vanliga problem och upplevelser i vardagen. Mitt stora intresse ligger först och främst hos mina barn, sedan har jag lite småprojekt vid sidan av. Att shoppa och hitta dom lite billigare prylarna ligger i min natur och jag delar mer än gärna med mig av mina fynd. Saker jag gillar att göra som ni får läsa om i bloggen förutom vardagen är till exempel baka, odla, sticka, pyssla, shoppa billigt och lite annat smått. Självklart är jag ärlig med inläggen och har även lite tävlingar då och då för er som vill vinna lite nytt till er själva eller barnen. Håll er uppdaterade och följ med i en vanlig mammas vardag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela