Cajsa Cedergren

Tur att man kan roa sig själv

Publicerad 2016-08-20 22:21:06 i Hantverk & Pyssel, Min vardag,

Både jag och Léon har torrhosta, snorar och känner oss lite kinkiga så vi har varit hemma idag medan Mario och Ellie varit ute på äventyr inne i stan.

Jag har passat på att läsa lite i körkortsboken, kollat på serien -Call the midwife- som ju är en väldigt bra serie också. Vill rekommendera den. Och så har jag virkat. Har för första gången i mitt liv virkat en liten duk. Följde ett mönster och det dröjde inte allt för lång tid innan jag fattade. Allt går om man vill.

Hahaha ja ojämn är den men nu när jag vet hur man ska göra så kommer det bli bättre med tiden.

Så med detta vill jag tacka för mig idag och hoppas att ni andra är friska och tar hand om varandra. Ska få en övertrött Ellie att sova nu innan jag själv somnar här i soffan. Godnatt.

Förutom den fula lägenheten i övrigt så blev det fint med nya mattan i hallen. Är verkligen jättenöjd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Nej, jag är ingen rik morsa med stort intresse för svindyra klockor eller handväskor. Här får ni läsa om vardagen hos en vanlig mamma, med vanliga problem och upplevelser i vardagen. Mitt stora intresse ligger först och främst hos mina barn, sedan har jag lite småprojekt vid sidan av. Att shoppa och hitta dom lite billigare prylarna ligger i min natur och jag delar mer än gärna med mig av mina fynd. Saker jag gillar att göra som ni får läsa om i bloggen förutom vardagen är till exempel baka, odla, sticka, pyssla, shoppa billigt och lite annat smått. Självklart är jag ärlig med inläggen och har även lite tävlingar då och då för er som vill vinna lite nytt till er själva eller barnen. Håll er uppdaterade och följ med i en vanlig mammas vardag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela