Cajsa Cedergren

Olycka på förskolan

Publicerad 2016-08-15 17:24:35 i I köket, Min vardag,

Efter att jag vaknat ur min och Léons, lite väl långa, eftermiddagslur så ringde dom från förskolan och berättade att Ellie hade ramlat och slagit sig. När vi kom dit fick jag se en rödgråten liten Ellie med en jättebula och ett långt skrapsår i ansiktet.
Hon bröt ihop igen när hon såg mig och grät hela vägen hem.

Det visade sig att hon snubblat på en kompis på förskolan.

Stackars lilla hjärtat, usch vad ont det gör i mammahjärtat och samtidigt ska man försöka att inte gråta själv när man tröstar sin lilla skatt som gjort sig så illa.
För att trösta henne föreslog jag att vi skulle baka lite muffins när vi kom hem, och det ville hon. Sagt och gjort satte vi på ugnen och Ellie hjälpte mig att blanda alla ingredienser.

Sedan åt hon 2st muffins och drack ett glas mjölk till. Nu verkar hon känna sig lite bättre till mods.

I morgon är vi lediga och jag tänkte nog att vi skulle hitta på något kul. Vad det blir får ni veta i morgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Nej, jag är ingen rik morsa med stort intresse för svindyra klockor eller handväskor. Här får ni läsa om vardagen hos en vanlig mamma, med vanliga problem och upplevelser i vardagen. Mitt stora intresse ligger först och främst hos mina barn, sedan har jag lite småprojekt vid sidan av. Att shoppa och hitta dom lite billigare prylarna ligger i min natur och jag delar mer än gärna med mig av mina fynd. Saker jag gillar att göra som ni får läsa om i bloggen förutom vardagen är till exempel baka, odla, sticka, pyssla, shoppa billigt och lite annat smått. Självklart är jag ärlig med inläggen och har även lite tävlingar då och då för er som vill vinna lite nytt till er själva eller barnen. Håll er uppdaterade och följ med i en vanlig mammas vardag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela