Cajsa Cedergren

Babyshower för storasyster

Publicerad 2016-09-10 20:58:37 i Min vardag,

Idag var det babyshower för min storasyster som nu ska få son första bebis om mindre än 2 månader. Det är så spännande att jag ska bli moster för första gången, nu är det lixom min tur att få skämma bort barn inom familjen. Visst jag har ju min gudson Nero och han får redan massor av saker, men ändå.

Överraskad blev hon allt och nu har hon verkligen tillräckligt med saker innan bebis kommer till världen. Tur dom haft som fått i princip alla våra gamla babyprylar också.

Bland annat:
Babygym
Babysitter
Gåstol
Bebiskläder
Gravidkläder

Så vi får ju hoppas att dom känner att vi hjälpt liiiite i alla fall. Skall även skicka över hoppgungan nöstan gång vi är i Örebro eftersom Léon vägrar den 😂🙈

Tack för idag allihop och extra stort tack till er som bakat, handla och fixat så att det blev en babyshower för vår kära lilla Ronja.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Nej, jag är ingen rik morsa med stort intresse för svindyra klockor eller handväskor. Här får ni läsa om vardagen hos en vanlig mamma, med vanliga problem och upplevelser i vardagen. Mitt stora intresse ligger först och främst hos mina barn, sedan har jag lite småprojekt vid sidan av. Att shoppa och hitta dom lite billigare prylarna ligger i min natur och jag delar mer än gärna med mig av mina fynd. Saker jag gillar att göra som ni får läsa om i bloggen förutom vardagen är till exempel baka, odla, sticka, pyssla, shoppa billigt och lite annat smått. Självklart är jag ärlig med inläggen och har även lite tävlingar då och då för er som vill vinna lite nytt till er själva eller barnen. Håll er uppdaterade och följ med i en vanlig mammas vardag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela