Cajsa Cedergren

Paket från H&M

Publicerad 2016-10-06 19:33:00 i Shopping,

Äntligen kom mitt paket från H&M. Som jag längtat i en vecka nu. Speciellt på grund av min extremt snygga kappa med gulddetaljer som jag längtat (gillar ni den finns den för nästan halva priset på H&M nu) så typiskt... Men äsch jag är helt förälskad i den. Lika så mina gråa pumps från H&M.
Köpte även en jättemysig stickad halvpolo, en svart ribbstickad polo, mörkbrunt nagellack (bitter chocolate), svarta jeans och svarta strumpbyxor (70 den).

Nu har jag verkligen skämt bort mig själv ordentligt. Helt fantastiskt att ha ett jobb igen så att man kan unna sig lite smått och gott ibland. Detta har jag väntat på länge 🙏🏼

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Nej, jag är ingen rik morsa med stort intresse för svindyra klockor eller handväskor. Här får ni läsa om vardagen hos en vanlig mamma, med vanliga problem och upplevelser i vardagen. Mitt stora intresse ligger först och främst hos mina barn, sedan har jag lite småprojekt vid sidan av. Att shoppa och hitta dom lite billigare prylarna ligger i min natur och jag delar mer än gärna med mig av mina fynd. Saker jag gillar att göra som ni får läsa om i bloggen förutom vardagen är till exempel baka, odla, sticka, pyssla, shoppa billigt och lite annat smått. Självklart är jag ärlig med inläggen och har även lite tävlingar då och då för er som vill vinna lite nytt till er själva eller barnen. Håll er uppdaterade och följ med i en vanlig mammas vardag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela