Cajsa Cedergren

Utflykt till Nora

Publicerad 2016-06-29 11:52:17 i Min vardag,

Jag sitter såklart inte bara och virkar utan igår till exempel var vi på utflykt till Nora. Den lilla lilla staden där det inte finns något höghus utan den högsta punkten är den gamla vita kyrkan. Allt är så mysigt där och inte tala om hur god glass dom har. Mums!
Noraglass är min favorit och den tar mig alltid tillbaka till barndomen när vi var och hälsade på min lilla mormor som bodde två stenkast från Noraglassen sina sista år i livet.

Tyvärr blåste det lite kallt men vi hade det kul och mysigt ändå. Tack mamma, Mario, Ellie och Léon 🌸

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Nej, jag är ingen rik morsa med stort intresse för svindyra klockor eller handväskor. Här får ni läsa om vardagen hos en vanlig mamma, med vanliga problem och upplevelser i vardagen. Mitt stora intresse ligger först och främst hos mina barn, sedan har jag lite småprojekt vid sidan av. Att shoppa och hitta dom lite billigare prylarna ligger i min natur och jag delar mer än gärna med mig av mina fynd. Saker jag gillar att göra som ni får läsa om i bloggen förutom vardagen är till exempel baka, odla, sticka, pyssla, shoppa billigt och lite annat smått. Självklart är jag ärlig med inläggen och har även lite tävlingar då och då för er som vill vinna lite nytt till er själva eller barnen. Håll er uppdaterade och följ med i en vanlig mammas vardag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela