Cajsa Cedergren

Semestern på landet fortsätter

Publicerad 2016-06-23 14:17:08 i Min vardag,

Dagarna bara springer förbi i 100 knyck och i morgon är det redan fredag igen. Midsommar skall "firas" och det gör vi ihop med familjen Altebo Nyathi i Södra dylta där vi växte upp.

Myshäng bland äppelträd och körsbärsträd.

Morfar är förbi då och då ❤️
vi kör lite gräsklippare

Leker lite i sandlådan.

Ja vi gör lite vad vi vill vilket är oerhört skönt. Jag har även fått köra lite bil och det känns redan bättre måste jag säga. Synd att jag lämnade teoriboken hemma bara.

Men vad gör det om 100år...

🎂 Trevlig midsommar till er alla 🎂

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Nej, jag är ingen rik morsa med stort intresse för svindyra klockor eller handväskor. Här får ni läsa om vardagen hos en vanlig mamma, med vanliga problem och upplevelser i vardagen. Mitt stora intresse ligger först och främst hos mina barn, sedan har jag lite småprojekt vid sidan av. Att shoppa och hitta dom lite billigare prylarna ligger i min natur och jag delar mer än gärna med mig av mina fynd. Saker jag gillar att göra som ni får läsa om i bloggen förutom vardagen är till exempel baka, odla, sticka, pyssla, shoppa billigt och lite annat smått. Självklart är jag ärlig med inläggen och har även lite tävlingar då och då för er som vill vinna lite nytt till er själva eller barnen. Håll er uppdaterade och följ med i en vanlig mammas vardag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela