Cajsa Cedergren

Present shopping

Publicerad 2016-07-27 12:01:43 i Min vardag, Shopping,

I present av min fästman fick jag en shoppingtur där jag fick handla för 1000,-, 3x helkroppsmassage, bio + middag och att han skulle bära mina shoppingpåsar under shoppingen. Tyvärr fick jag inte shoppa i lugn och ro då vi inte hade barnvakt till barnen men det gick bra ändå. Så igår var vi på Marieberg så jag fick handla vad jag ville "för en tussing" som han så fint skrev i gratulationskortet på min födelsedag.

Detta köpte jag och är nog mest nöjd över jackan från HM 😍🙏🏼

Jacka
Klänning
Trosor x3
Bygellös BH
Nagellack x2

Allt detta för 1000,- och jag kan lova att jag kommer ha jackan på mig hela hösten tills jag verkligen fryser ihjäl och måste byta till vinterjacka ☝🏼️

TACK SÅ MYCKET ÄLSKLING ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Nej, jag är ingen rik morsa med stort intresse för svindyra klockor eller handväskor. Här får ni läsa om vardagen hos en vanlig mamma, med vanliga problem och upplevelser i vardagen. Mitt stora intresse ligger först och främst hos mina barn, sedan har jag lite småprojekt vid sidan av. Att shoppa och hitta dom lite billigare prylarna ligger i min natur och jag delar mer än gärna med mig av mina fynd. Saker jag gillar att göra som ni får läsa om i bloggen förutom vardagen är till exempel baka, odla, sticka, pyssla, shoppa billigt och lite annat smått. Självklart är jag ärlig med inläggen och har även lite tävlingar då och då för er som vill vinna lite nytt till er själva eller barnen. Håll er uppdaterade och följ med i en vanlig mammas vardag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela