Cajsa Cedergren

Första träffen

Publicerad 2016-07-26 00:42:07 i Min vardag,

Idag fick vi träffa pyttelilla, söta lilla mini-wini a.k.a Cornelia. Men fy vilken liten goding och så snäll.
Så kul att få träffa mamma-Tina såklart eftersom hon var gravid sist jag såg henne. Lika fantastiskt underbart varje gång. Ena stunden är kvinnan rund och andra är hon helst plötsligt...två individer. Så häftigt, magiskt, underbart. Ja kalla det vad ni vill.

Handlade en sväng med familjen på Marieberg innan vi tog bilen vidare till en badplats vid Stora Mellösa. Synd att ovädret drog över strax efter att vi kom men skönt att det bara varade ett par minuter.
Ellie badade massor med Mario och Léon hängde med dom en stund. Sedan var det min tur att få svalka sig lite. Så skönt så i Hjälmaren.

Och den bortskämda 4åringen fortsätter att få paket 2 veckor efter sin födelsedag. Både från Tina, Gustav och Cornelia samt mormor, Micke, mostrarna och Daniel. Jösses, nu får det allt vara slut på dessa presenter. Vi får inte plats själva snart 🙈

Även jag fick paket och tårta i efterskott, stort tack till allihop för det lugna firandet. Och stort Tack till Tina med familj som mötte upp idag ❤️

Kommentarer

Postat av: Tina

Publicerad 2016-07-26 09:42:03

Tack själv kära vän! Alltid lika kul att träffa er ❤️😊

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Nej, jag är ingen rik morsa med stort intresse för svindyra klockor eller handväskor. Här får ni läsa om vardagen hos en vanlig mamma, med vanliga problem och upplevelser i vardagen. Mitt stora intresse ligger först och främst hos mina barn, sedan har jag lite småprojekt vid sidan av. Att shoppa och hitta dom lite billigare prylarna ligger i min natur och jag delar mer än gärna med mig av mina fynd. Saker jag gillar att göra som ni får läsa om i bloggen förutom vardagen är till exempel baka, odla, sticka, pyssla, shoppa billigt och lite annat smått. Självklart är jag ärlig med inläggen och har även lite tävlingar då och då för er som vill vinna lite nytt till er själva eller barnen. Håll er uppdaterade och följ med i en vanlig mammas vardag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela