Cajsa Cedergren

Första barnkalaset

Publicerad 2016-07-12 01:43:03 i Min vardag,

Frågade Ellie säkert 10 gånger i går om hon var nöjd med kalaset som vi ordnat åt henne. Självklart var hon nöjd och med tanke på hur kul dom verkade ha det så tror jag på hennes svar till 110%

Är själv jättenöjd med hela kalaset och vill verkligen meddela att fiskdammen var superlyckad. Alla barnen stod i kö och väntade spänt på sin tur. Jättekul och så mysigt. Det tar mig tillbaka till barndomen när en själv var på kalas där dom hade fiskdamm. Annars roade barnen sig själva väldigt bra.

Stort TACK till alla som kom och grattade Ellie dagen innan och under hennes 4årsdag dessa tre hektiska dagar ❤️🎉🎁🎈🎂🌸

Nu ska jag sova gott! Godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Nej, jag är ingen rik morsa med stort intresse för svindyra klockor eller handväskor. Här får ni läsa om vardagen hos en vanlig mamma, med vanliga problem och upplevelser i vardagen. Mitt stora intresse ligger först och främst hos mina barn, sedan har jag lite småprojekt vid sidan av. Att shoppa och hitta dom lite billigare prylarna ligger i min natur och jag delar mer än gärna med mig av mina fynd. Saker jag gillar att göra som ni får läsa om i bloggen förutom vardagen är till exempel baka, odla, sticka, pyssla, shoppa billigt och lite annat smått. Självklart är jag ärlig med inläggen och har även lite tävlingar då och då för er som vill vinna lite nytt till er själva eller barnen. Håll er uppdaterade och följ med i en vanlig mammas vardag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela