Cajsa Cedergren

Semester på semestern

Publicerad 2016-08-05 00:37:51 i Min vardag,

Ber er om ursäkt för det slöa bloggandet men just nu känns det som att min hjärna har tagit semester på semestern.
Men Cajsa, vad händer då?

Jo jag virkar lite varje dag, var på bio igår och såg Suicide Squad med Mario, Niclas och Juliana, jag var iväg till odlingslotten idag (igår torsdag) med Ellie och plockade ytterligare en burk med vinbär och rensade ogräs.
Dagarna flyter på och ihop litegrann och i tisdags eftermiddag kom vi hem till Stockholm igen efter ytterligare två härliga veckor i Örebro.

I morgon bär det av till det "andra landet" a.k.a Löknäs där Marios farmor håller till hela sommarhalvåret. Så vi ska övernatta där och umgås lite. Ska bli jättemysigt.

Tog en fin bild på stora Ellie som helt plötsligt är 4år, kan inte fatta att hon redan är så stor.

SLUTA VÄX SÅ FORT NU BUSAN!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Nej, jag är ingen rik morsa med stort intresse för svindyra klockor eller handväskor. Här får ni läsa om vardagen hos en vanlig mamma, med vanliga problem och upplevelser i vardagen. Mitt stora intresse ligger först och främst hos mina barn, sedan har jag lite småprojekt vid sidan av. Att shoppa och hitta dom lite billigare prylarna ligger i min natur och jag delar mer än gärna med mig av mina fynd. Saker jag gillar att göra som ni får läsa om i bloggen förutom vardagen är till exempel baka, odla, sticka, pyssla, shoppa billigt och lite annat smått. Självklart är jag ärlig med inläggen och har även lite tävlingar då och då för er som vill vinna lite nytt till er själva eller barnen. Håll er uppdaterade och följ med i en vanlig mammas vardag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela