Cajsa Cedergren

Middag på Griffinssteakhouse

Publicerad 2016-07-14 23:53:19 i Min vardag,

Bästa Sofia och jag åt middag på Griffins och maten där alltså.. WOW det var så fruktansvärt förpillrat gott. Kommer definitivt gå dit igen. Vill rekommendera ALLA att gå dit.

Jag som inte äter annat än typ fisk och räkor från havet eller annat har till och med ätit friterad mussla (tror jag det var) samt svamp. Håll i hatten. Så gott var det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Nej, jag är ingen rik morsa med stort intresse för svindyra klockor eller handväskor. Här får ni läsa om vardagen hos en vanlig mamma, med vanliga problem och upplevelser i vardagen. Mitt stora intresse ligger först och främst hos mina barn, sedan har jag lite småprojekt vid sidan av. Att shoppa och hitta dom lite billigare prylarna ligger i min natur och jag delar mer än gärna med mig av mina fynd. Saker jag gillar att göra som ni får läsa om i bloggen förutom vardagen är till exempel baka, odla, sticka, pyssla, shoppa billigt och lite annat smått. Självklart är jag ärlig med inläggen och har även lite tävlingar då och då för er som vill vinna lite nytt till er själva eller barnen. Håll er uppdaterade och följ med i en vanlig mammas vardag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela