Cajsa Cedergren

Sjöhistoriska Museet

Publicerad 2016-08-16 17:02:30 i Min vardag,

Det var dit jag tog barnen idag och det uppskattades av dom båda. Mest av Ellie som gillade utställningarna OCH lekrummet. Léon gillade nog bara lekrummet. Haha stackarn.

Men perfekt var det, stekte på lite pannkakor och packade ihop barnen så vi var hemifrån vid 09:45 och var framme på museet vid 10:30.

Vill verkligen rekommendera sjöhistoriska för er med barn. Jättebra lekrum och spännande utställningar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Nej, jag är ingen rik morsa med stort intresse för svindyra klockor eller handväskor. Här får ni läsa om vardagen hos en vanlig mamma, med vanliga problem och upplevelser i vardagen. Mitt stora intresse ligger först och främst hos mina barn, sedan har jag lite småprojekt vid sidan av. Att shoppa och hitta dom lite billigare prylarna ligger i min natur och jag delar mer än gärna med mig av mina fynd. Saker jag gillar att göra som ni får läsa om i bloggen förutom vardagen är till exempel baka, odla, sticka, pyssla, shoppa billigt och lite annat smått. Självklart är jag ärlig med inläggen och har även lite tävlingar då och då för er som vill vinna lite nytt till er själva eller barnen. Håll er uppdaterade och följ med i en vanlig mammas vardag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela